image header
Noutati si Evenimente - Noutățile Centrului ApimedicaNoutățile Centrului Apimedica

Deși au trecut câteva zile de la începutul noului an, nu aș dori să pierd prilejul de a vă mulțumi tuturor pentru faptul că în 2016 ați fost alături de noi. Țin să le mulțumesc colaboratorilor, dar și pacienților pentru încrederea, răbdarea și înțelegerea vis a vis de tot ce reprezintă terapiile alternative.

Le mulțumesc în mod deosebit pacienților mei pentru că ei sunt dovada evidentă că aceste terapii există și funcționează, cu condiția ca terapeutul să știe ce are de făcut.

Am încercat de-a lungul anului 2016 să vă ținem la curent cu toate terapiile și noutățile pe care le-am introdus în scopul ameliorării multor afecțiuni de care dumneavoastră suferiți:

Sauna cu ozon, hidrocolonoterapia, radiofrecvența (cosmetologia), terapii care mi-au demonstrat deja efectele benefice în multe afecțiuni.

Voi continua și în 2017 în aceeași manieră cu rugămintea ca pe pagina noastră de facebook sau pe pagina site-ului apimedica.ro, să vă exprimați opiniile sau doleanțele dumneavoastră vis a vis de problemele de sănătate pe care le întâmpinați.

Pentru a vă exemplifica beneficiul terapiilor alternative, voi încerca pe parcursul acestui an să vă detaliez terapiile anumitor afecțiuni, din păcate tot mai complexe și mai greu tratabile pe zi ce trece. 

Dr.Mihaela Leucian Orodan,doctor în științe farmaceutice,med.primar, med.de urgență Spit.clinic jud.de urgență Arad, competență acupunctură, apifitoterapie


Centrul Apimedica

Centrul de diagnostic si tratament alternativ

Va asteptam pentru sedinte de acupunctura, apiterapie, homeopatie, fitoterapie, biorezonanta...
Mai multe detalii aici.